Płatki Owsiane Malinowo-Dżemowe Batoniki
Need a wegetariański posiłek poranny? Płatki owsiane z dżemem malinowym może być super przepis spróbować. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka sody oczyszczonej, dżem malinowy, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Malinowe Batoniki Owsiane, Malinowe Batoniki Owsiane, oraz Malinowe Batoniki Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 F.
Umieść mąkę, cukier, sól, sodę oczyszczoną i masło w misce robota kuchennego i pulsuj kilka razy, aż składniki zostaną połączone i powstanie kruche ciasto.
Dodać owies i skórkę z cytryny. Pulsuj szybko dwa razy, aby połączyć. Wciśnij 2/3 ciasta mocno do nasmarowanej patelni o wymiarach 9 na 13 cali.
Rozłóż dżem równomiernie na skórce.
Pozostałe ciasto posypać dżemem, delikatnie dociskając.
Piec na złoty kolor. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin.
Pokroić na 24 bary. Przechowywać w szczelnych pojemnikach