Płatki owsiane jabłkowe z orzechami pekan
Płatki owsiane jabłkowe z orzechami pekan to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 2 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, mleko, staromodny owies i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Muffinki owsiane jabłkowe z brązowym masłem glazura jabłkowa, Płatki Owsiane Jabłkowe, oraz Płatki owsiane jabłkowe: śniadanie w 5 dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś cydr, 1/4 szklanki wody i soli do wrzenia w małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu. Mieszamy z owsem. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować przez 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Umieścić pekan w małej, suchej patelni na średnim ogniu i gotować, mieszając, aż lekko tosty i pachnące, 1 do 2 protokół.
Przełożyć do małej miski.
Zdjąć patelnię z płatkami owsianymi z ognia; wymieszać z mlekiem. Łyżka płatków owsianych do miski, top z orzechami pekan i podawać.