Płatki owsiane dziadka Hubbarda

Płatki owsiane dziadka Hubbarda
Płatki owsiane dziadka Hubbarda to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 13g tłuszczu i w sumie 332 kalorie. Za 46 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 220 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz pod ręką brązowy cukier, masło, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Działa dobrze jako bardzo niedrogi poranny posiłek. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 57%. Podobne przepisy obejmują Hubbard Pumpkin Pie, Hubbard Squash Pie na Święto Dziękczynienia, oraz Ciasteczka dziadka.

Instrukcje

1
W średnim rondlu podgrzej wodę do wrzenia. Zmniejsz ogień do małego; dodaj owies i sól. Gotuj, aż owies zgęstnieje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Umieść 1 łyżeczkę masła i 1 łyżkę brązowego cukru na dnie każdej z czterech misek do serwowania. Wlej płatki owsiane do każdej miski i mieszaj, aż masło i cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Płatki OwsianePłatki Owsiane
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlej 1/4 szklanki śmietanki i 1 łyżkę mleka na każdą miskę. Każdą porcję posyp kolejną łyżką brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
śmietanka Do Kawyśmietanka Do Kawy
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Podawać na gorąco.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn