Płatki owsiane 2 na 4 ciasteczka
Przepis na płatki owsiane 2 na 4 ciasteczka można przygotować w około 20 minut. Za 38 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 10 g tłuszczu i łącznie 194 kalorie. Ten przepis służy 72 osobom. Ten przepis z Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką płatki owsiane, kawałki czekolady, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako bardzo budżetowy deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 12%. Ten wynik nie jest zbyt wysoki. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także ciasteczka N'Oatmeal – odpowiedź Paleo na ciasteczka owsiane, proste ciasteczka owsiane z kawałkami czekolady dla mamy… najlepsze ciasteczka owsiane z czekoladą i ciasteczka owsiane toffi (szkockie płatki owsiane Copycat).
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Kremowe sherry, madera i prosecco to świetny wybór na ciasteczka. Słodkie, musujące Prosecco nie przytłacza prostego cukru i kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia korzenne ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie komponują się z ciasteczkami z orzechami. Caves Roger Goulart Gran Reserva Cava z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
![Jaskinie Rogera Goularta Gran Reserva Cava]()
Jaskinie Rogera Goularta Gran Reserva Cava
Wina wykorzystywane do produkcji wina cava wybierane są z dużą starannością i podlegają minimalnemu okresowi dojrzewania wynoszącemu cztery lata. Po 24 miesiącach – a raz w roku – dojrzewające butelki poddawane są technice déplacé, która polega na potrząsaniu butelkami w celu ujednorodnienia drożdży i uzyskania większej ekstrakcji pod względem ich potencjału aromatycznego i smakowego, przez ponad ich ponad 48 miesięcy starzenia. Rezultatem jest delikatna cava o bladożółtym zabarwieniu, jasnozłotych odcieniach i niesamowitym blasku, a także ciekawe, złożone i mocne bukiety. Mieszanka: 60% Xare-lo, 20% Macabeo i 20% Parellada