Pączki Z Masłem Jabłkowym
Pączki z masłem jabłkowym to śniadanie, które serwuje 30. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 16G tłuszczu i w sumie 294 kalorii. Za 20 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś zmieloną gałkę muszkatołową, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 17%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczone pączki Kardamonowe z masłem jabłkowym z polewą z brązowego masła, Pączki Jabłkowe, oraz Pączki Apple Fritter.
Instrukcje
W dużej misce ubij masło i cukier, aż będą kruche, około 2 minut.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij wanilię.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i gałkę muszkatołową.
Połącz odparowane mleko i sok z cytryny; odstawić na 1 minutę. Dodaj masło jabłkowe.
Dodaj mąkę do śmietany na przemian z mieszanką masła jabłkowego, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny.
Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; ugniataj 5-6 razy.
Rzuć do 1/4 cala. grubość.
Wytnij mąką 2-1/2-in. nóż do pączków.
Na patelni elektrycznej lub frytkownicy rozgrzej olej do 375°. Smażyć pączki po kilka na raz na złoty kolor z obu stron.
Odcedź na ręcznikach papierowych.
W małym ciężkim rondlu gotuj masło na średnim ogniu na złoty kolor, około 5 minut.
Wlać do małej miski; ubij cukier, mleko i wanilię cukierników. Mroźne pączki.