Pączki Z Masłem Jabłkowym

Pączki Z Masłem Jabłkowym
Pączki z masłem jabłkowym to śniadanie, które serwuje 30. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 16G tłuszczu i w sumie 294 kalorii. Za 20 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś zmieloną gałkę muszkatołową, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 17%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczone pączki Kardamonowe z masłem jabłkowym z polewą z brązowego masła, Pączki Jabłkowe, oraz Pączki Apple Fritter.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij masło i cukier, aż będą kruche, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
3
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Połącz odparowane mleko i sok z cytryny; odstawić na 1 minutę. Dodaj masło jabłkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
5
Dodaj mąkę do śmietany na przemian z mieszanką masła jabłkowego, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; ugniataj 5-6 razy.
7
Rzuć do 1/4 cala. grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
8
Wytnij mąką 2-1/2-in. nóż do pączków.
9
Na patelni elektrycznej lub frytkownicy rozgrzej olej do 375°. Smażyć pączki po kilka na raz na złoty kolor z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
FrytkownicaFrytkownica
PatelniaPatelnia
10
Odcedź na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
11
W małym ciężkim rondlu gotuj masło na średnim ogniu na złoty kolor, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
12
Wlać do małej miski; ubij cukier, mleko i wanilię cukierników. Mroźne pączki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn