Pączki Z Galaretką

Pączki Z Galaretką
Pączki z galaretką mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 42 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką miód, jajko, zmielony cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Polane masło orzechowe i galaretki pączki ... z galaretką truskawkowo-rabarbarową Chia, Pączki Z Galaretką, oraz Pączki Z Galaretką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć drożdże, 1/2 szklanki ciepłej wody i miodu w małej misce lub miarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Odstawić w ciepłym miejscu na 5 minut lub aż mieszanina zacznie rosnąć i stanie się spieniona.
3
W dużej misce wymieszać mąkę, 1/4 szklanki cukru, sól i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Dodać mieszaninę jajek i drożdży i wymieszać, aby zmiksować na lepkie ciasto. Wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i ugniatać, aż będzie gładka i miękka, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Umieść w wysmarowanej misce i przykryj luźno; odstawić w ciepłe miejsce około 1 godziny lub do prawie podwojenia wielkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Dziurkować ciasto i rozwałkować do grubości 1/2 cala na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Pokroić w 1 1/2-calowe rundy i umieścić na blasze wyłożonej pergaminem lub papierem woskowym. Przykryć luźno i odstawić na 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
8
Rozgrzać olej roślinny w dużym rondlu, aż termometr do głębokiego smażenia zarejestruje 355 do 36
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
9
Smażyć 4 do 5 rund na raz, aż złoty kolor będzie brązowy, 45 do 60 sekund na stronę.
10
Odcedzić na papierowych ręcznikach; zwijać w cukrze, aby pokryć na ciepło. Powtórzyć z pozostałymi pączkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
11
Napełnij torebkę ciasta dżemem. Zrób dziurę w jednym końcu każdego pączka drewnianym szpikulcem. Wciśnij końcówkę ciasta do otworu, a do każdego pączka Wrzuć około 2 łyżeczek dżemu.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
12
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn