Pączki z Dzielnicy Francuskiej
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj French Quarter Beignets. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 17 g tłuszczu i łącznie 287 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 36 osób i kosztuje 17 centów za porcję. 122 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Udaj się do sklepu i kup mleko odparowane, jajka, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 30 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ulepszoną ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również French Quarter Bananas Foster Cupcakes , Beignets i Bourbon Street Beignets .
Instrukcje
Wymieszaj wodę, cukier i drożdże w dużej misce i odstaw na 10 minut.
W osobnej misce ubij jajka, sól i mleko odparowane.
Wymieszaj mieszankę jajek z mieszanką drożdżową. W osobnej misce odmierz mąkę chlebową.
Dodaj 3 szklanki mąki do mieszanki drożdżowej i wymieszaj.
Dodaj tłuszcz i mieszaj, dodając resztę mąki.
Wyjmij ciasto z miski, połóż na lekko oprószonej mąką powierzchni i ugniataj, aż będzie gładkie. Spryskaj dużą miskę sprayem zapobiegającym przywieraniu. Włóż ciasto do miski i przykryj folią spożywczą lub ręcznikiem.
Pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu przez co najmniej 2 godziny.
Rozgrzej olej w głębokim frytkownicy do temperatury 350 stopni Fahrenheita.
Cukier puder wsypać do papierowej lub plastikowej torebki i odstawić.
Rozwałkuj ciasto na grubość około 1/4 cala i pokrój na kwadraty o wymiarach 1 cala. Smaż na głębokim tłuszczu, stale przewracając, aż nabiorą złotego koloru. Po usmażeniu beignetów odsącz je przez kilka sekund na papierowych ręcznikach, a następnie wrzuć do woreczka z cukrem pudrem. Trzymaj woreczek zamknięty i potrząśnij, aby równomiernie pokryć.