Pączki z Dzielnicy Francuskiej

Pączki z Dzielnicy Francuskiej
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj French Quarter Beignets. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 17 g tłuszczu i łącznie 287 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 36 osób i kosztuje 17 centów za porcję. 122 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Udaj się do sklepu i kup mleko odparowane, jajka, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 30 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ulepszoną ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również French Quarter Bananas Foster Cupcakes , Beignets i Bourbon Street Beignets .

Instrukcje

1
Wymieszaj wodę, cukier i drożdże w dużej misce i odstaw na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Bardzo Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Bardzo Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno PosiekanaGruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
W osobnej misce ubij jajka, sól i mleko odparowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Nieprażone Pestki DyniNieprażone Pestki Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
3
Wymieszaj mieszankę jajek z mieszanką drożdżową. W osobnej misce odmierz mąkę chlebową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
4
Dodaj 3 szklanki mąki do mieszanki drożdżowej i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W KostkęZimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W Kostkę
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5
Dodaj tłuszcz i mieszaj, dodając resztę mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Zimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W KostkęZimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W Kostkę
6
Wyjmij ciasto z miski, połóż na lekko oprószonej mąką powierzchni i ugniataj, aż będzie gładkie. Spryskaj dużą miskę sprayem zapobiegającym przywieraniu. Włóż ciasto do miski i przykryj folią spożywczą lub ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
7
Pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu przez co najmniej 2 godziny.
8
Rozgrzej olej w głębokim frytkownicy do temperatury 350 stopni Fahrenheita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Po 24) Cienkie Plasterki Szynki DelikatesowejOpakowania Po 24) Cienkie Plasterki Szynki Delikatesowej
9
Cukier puder wsypać do papierowej lub plastikowej torebki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzanego I Przecedzonego1/4 Szklanki KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzanego I Przecedzonego
10
Rozwałkuj ciasto na grubość około 1/4 cala i pokrój na kwadraty o wymiarach 1 cala. Smaż na głębokim tłuszczu, stale przewracając, aż nabiorą złotego koloru. Po usmażeniu beignetów odsącz je przez kilka sekund na papierowych ręcznikach, a następnie wrzuć do woreczka z cukrem pudrem. Trzymaj woreczek zamknięty i potrząśnij, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn