Pączki Z Cydru Glazurowanego

Pączki Z Cydru Glazurowanego
Glazurowane pączki z cydru mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 2369 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.15 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pączki Jabłkowe Glazurowane, Jabłecznik glazurowany i klon matowe pączki, oraz Pączki Z Cydru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić pączki: w średniej misce, ubić razem 3 3/4 szklanki mąki, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól, cynamon i gałka muszkatołowa. W małej misce, połączyć maślankę, zmniejszenie cydr, i wanilii. Za pomocą miksera, ubić granulowany cukier i masło w dużej misce na średniej prędkości, aż puszysty i bardzo jasny kolor, 4 do 6 minut. "Wtłaczasz powietrze do masła i cukru, dzięki czemu masz lekką, delikatną konsystencję" - mówi Davis.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać jajka po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu i skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Na małej prędkości, ubić w suchych składników w 3 dodatkach, na przemian z mieszanką maślanki i ubijając tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
4
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia i obficie obsypać mąką. Ciasto wyłożyć na blachę i obficie posypać mąką. Pat lub roll ciasto do płyty o 1/2 W. gruby. Przykryć folią i schłodzić, aż środek będzie wystarczająco mocny, aby go wyciąć, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
5
Wsuń ciasto z pergaminu na odkurzoną mąką powierzchnię roboczą. Blacha do pieczenia linii ze świeżym kawałkiem pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Wyciąć pączki i otwory, zanurzając 2 3/4-in. obcinacz pączków do mąki za każdym razem i " uwalniając je silnym ruchem nadgarstka."Zestaw na blasze do pieczenia. Zbieraj resztki i przerzucaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Ciepło 1 1/2 po. olej w holenderskim piecu do między 350 a 360 na termometrze do głębokiego smażenia. W międzyczasie Ustaw 2 stojaki chłodzące nad pustymi blachami do pieczenia; ustaw je w pobliżu pieca. Zrobić glazurę: w średniej misce ubij razem jabłecznik, cukier puder i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Smażyć 2 lub 3 pączki i otwory na raz, aż bogaty toasty brązowy, obracając raz z łopatką szczelinową lub łyżką, 1 do 1 1/2 minut na stronę. Dostosuj ciepło w razie potrzeby; " chcesz żywej bańki."Przetestuj pierwszy pączek i upewnij się, że jest ugotowany (w środku będzie jasny kolor, ale nie powinien wyglądać na mokry).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
9
Przenieść pączki do stojaków na blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Niech ostygnie tylko do komfortowo ciepłe; w tej temperaturze, a nie chłodne, " ssać glazury."Zanurz się w glazurze i ustaw na stojakach.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia20
Magazyn