Pączki Jabłkowe Bezglutenowe

Pączki Jabłkowe Bezglutenowe
Bezglutenowe pączki jabłkowe to śniadanie, które serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 5G tłuszczu i w sumie 222 kalorie. Za 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Wystarczy mieszanka sody oczyszczonej, masła, cukru i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 16%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pączki Jabłkowe Bezglutenowe, Bezglutenowy Wtorek: Wegańskie Pączki Jabłkowe, oraz Bezglutenowy Wtorek: Wegańskie Pączki Jabłkowe.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj pierwsze osiem składników. W innej misce ubij wodę, masło, mus jabłkowy i wanilię, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Dodaj do suchych składników; mieszaj, aż się połączą. Przykryj i odstaw na 10 minut.
3
Wytnij mały otwór w rogu plastikowej torby bezpiecznej dla żywności; napełnij ciastem. Rurę do 6-wnękowej patelni do pączków pokrytej sprayem do gotowania, wypełniając wnęki w trzech czwartych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Piec w temperaturze 325° przez 11-14 minut lub na złoty kolor. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt. Powtórz z pozostałym ciastem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
W przypadku glazury w małym rondlu zagotuj cydr jabłkowy; gotuj, aż płyn zmniejszy się do 3 łyżek stołowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Przełóż do małej miski; mieszać masło, aż się rozpuści. Dodaj tyle cukru cukierniczego, aby uzyskać konsystencję glazury. Zanurz każdy pączek do połowy, pozwalając, aby nadmiar kapał.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół PintySterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Umieść na ruszcie; odstawić do zastygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn