Pączki Jabłkowe
Pączki jabłkowe mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis na poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 263 kalorie, 3G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, skracanie, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 75 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 18 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pączki Jabłkowe, Pączki Jabłkowe, oraz Mus Jabłkowy Drop Pączki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat 1 1/3 szklanki mąki i pozostałych składników, z wyjątkiem oleju i cynamon-cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, skrobanie miski stale, aż do mieszania. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszać pozostałe 2 szklanki mąki. Przykryć i przechowywać w lodówce około 1 godziny lub aż ciasto sztywnieje.
Rozgrzać olej (2 do 3 cali)w głębokiej frytkownicy lub rondlu 3-quart do 375ºF. Podziel ciasto na pół.
Połowę ciasta układamy na dobrze obsypanej mąką powierzchni; delikatnie wałkujemy w mące do obtarcia. Delikatnie rozwałkuj ciasto o grubości 3/8 cala.
Pokroić obcinaczem do pączków z mąką. Powtórz z pozostałym ciastem.
Wsuń pączki do gorącego oleju, używając szerokiej szpatułki. Obracaj pączki, gdy unoszą się na powierzchnię. Smażyć od 1 do 1 1/2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru. Ostrożnie wyjąć z oleju (nie kłuć powierzchni); osuszyć na papierowych ręcznikach.
Gorące pączki posypać cukrem cynamonowym.