Matowe pączki z dyni to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, zmieloną gałkę muszkatołową, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 20%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Bezglutenowe Matowe Pączki Z Dyni, Czekoladowe Pączki Matowe, oraz Czekoladowe Matowe Pączki W Kształcie Serca.
Instrukcje
1
W dużej misce, ubić jajka, cukier i masło, aż będzie gładka. Ubić w dyni i soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Dynia
Masło
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i gałkę muszkatołową; stopniowo dodawać do mieszaniny dyni na przemian z mlekiem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Cynamon
Dynia
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sól
3
Obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść 5-6 razy.
4
Obróć do 3/8 cala. grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
5
Pokrój lekko posypaną mąką 2-1 / 2-in. obcinacz do pączków.
6
Na patelni elektrycznej lub frytkownicy rozgrzej olej do 375°. Smażyć po kilka na raz, aż z obu stron będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
8
Połączyć składniki lukier; rozprowadzić na schłodzonych pączkach.