Pączki Dyniowe Matowe
Matowe pączki z dyni to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, zmieloną gałkę muszkatołową, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 20%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Bezglutenowe Matowe Pączki Z Dyni, Czekoladowe Pączki Matowe, oraz Czekoladowe Matowe Pączki W Kształcie Serca.
Instrukcje
W dużej misce, ubić jajka, cukier i masło, aż będzie gładka. Ubić w dyni i soku z cytryny.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i gałkę muszkatołową; stopniowo dodawać do mieszaniny dyni na przemian z mlekiem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść 5-6 razy.
Obróć do 3/8 cala. grubość.
Pokrój lekko posypaną mąką 2-1 / 2-in. obcinacz do pączków.
Na patelni elektrycznej lub frytkownicy rozgrzej olej do 375°. Smażyć po kilka na raz, aż z obu stron będzie złoty kolor.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Połączyć składniki lukier; rozprowadzić na schłodzonych pączkach.