Pączki Czekoladowe Słodowe

Pączki Czekoladowe Słodowe
Pączki czekoladowe słodowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 92 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 381 kalorii, 3G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz płynny miód, mleko, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chocolate Malt Pudding Pops: Frosty, Fudgy Malt Perfection, Czekoladowe babeczki słodowe z polewą czekoladową, oraz Marmurowe ciasto słodowe z lukrem słodowym z masłem orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać cukier i mleko na patelni przez około 5 minut, aż mleko się ogrzeje-105-115°F-i cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Drożdże umieścić w misce, wlać połowę ciepłego mleka, następnie wymieszać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Resztę mleka odłożyć na ciepło i dodać masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MlekoMleko
4
Podgrzewaj delikatnie przez około 3 minuty (uważaj, aby mleko się nie zagotowało).
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
5
Mąkę i sól przesiać do dużej miski i zrobić dobrze w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodać żółtka, mleko i gorące mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
7
Wymieszać razem, rysując w otaczającej mąki, aby ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
8
Wyłożyć ciasto na obsypaną mąką powierzchnię roboczą i zagniatać przez kilka minut obsypanymi mąką rękami, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne. Pył z odrobiną dodatkowej mąki, jeśli mieszanka jest zbyt lepka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
9
Umieścić w czystej misce posypanej mąką. Przykryć folią, aby ciasto nie utworzyło skóry na wierzchu i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu na 1-11/2 godzin, aż podwoi się rozmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Gdy ciasto wzrośnie, odbić go z powrotem, dając mu uderzenie i lekko ugniatać na mąki powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
11
Rozwałkować ciasto mąką wałka do ciasta na grubość około 3/4 cala i uformować go w prostokąt 9 x 6 cali. Za pomocą ostrego noża pokrój ciasto na 12 prostokątnych poduszek, a następnie umieść na blasze wyłożonej pergaminem i pozostaw do ponownego wyrośnięcia na 30-40 minut, aż podwoi się rozmiar. (To sprawi, że pączki lekkie i puszyste po ugotowaniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
OrzechyOrzechy
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
NóżNóż
12
Tymczasem zrób wypełnienie.
13
Na patelnię włożyć śmietanę i wymieszać z miodem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Włożyć czekoladę i masło do żaroodpornej miski. Gdy krem prawie się zagotuje, wlej go do mieszaniny czekolady i mieszaj, aż dobrze wymieszany, gładki i błyszczący.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Pozostały cukier połączyć z proszkiem słodowym w misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SłódSłód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
16
Włożyć olej do frytkownicy i podgrzać do 171°, lub wypełnić duży rondel jedną trzecią pełny olejem roślinnym i podgrzewać na średnim ogniu, aż kostka chleba spadła w nim skwierczy i zamienia złoty brąz w 30 sekund. Smaż pączki, partiami, przez 3-4 minuty, aż równomiernie złocisty i gotowane przez, obracając je w oleju raz lub dwa razy. (Trzeba będzie umiarkować ciepło między partiami w zależności od tego, czy pączki brązowieją zbyt szybko lub zbyt wolno.) Za pomocą łyżki szczelinowej wyjąć pączki z gorącego oleju i zwinąć w cukier słodowy, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
ChlebChleb
CukierCukier
SłódSłód
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
17
Aby napełnić pączki, łyżkę ciepłego nadzienia czekoladowego do worka rurowego wyposażonego w małą zwykłą dyszę. Upewnij się, że rury nadzienie czekolady, gdy jest jeszcze ciepła. Jeśli zbyt mocno ostygnie, ustawi się i będzie trudno pracować. Włóż dyszę do pączka i delikatnie wyciśnij nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
18
Serwuj od razu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn