Pączki Czekoladowe Dippity
Pączki czekoladowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.61 za porcję. Jedna porcja zawiera 1289 kalorii, 15g białka, oraz 64G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz glazurę, posypkę czekoladową, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczone dyni czekoladowe pączki z czekoladowym Ganache {gf}, Bananowe pieczone pączki z masłem orzechowym i boczkiem {Elvis Donuts}, oraz Pieczone pączki czekoladowe z czekoladowym Ganache i posypką.
Instrukcje
Rozgrzej olej w frytkownicy do około 360 do 375 stopni F.
Wyjąć ciastka z puszki. Zrób sobie dziurę kciukiem. Uformuj z nich pączki. Upuść je do gorącego tłuszczu i brązowy je po obu stronach, aż zostały one wykonane około 2 minut z każdej strony. Nie zapomnij często rzucać.
Do sosu: czekoladę i masło rozpuścić w rondlu na bardzo małym ogniu. Wymieszaj cukier, na przemian z odparowanym mlekiem, dobrze mieszając. Podnieść ogień do średniej i doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Obniżyć ogień i gotować, mieszając, aż mieszanina stanie się gęsta i kremowa, o 8 protokół. Wymieszać wanilią, zdjąć patelnię z ognia.
Gotowane pączki zanurzyć natychmiast w mieszaninie czekoladowej, zanim czekolada zacznie ostygać.
Dodaj polewy / polewy do wyboru.
Umieścić pączki na talerzu i służyć, gdy czekolada na zestawy pączków, o 5 protokół.