Pączek Tiramisu

Pączek Tiramisu
Przepis pączek Tiramisu może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 4 godziny i 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 1148 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.0 za porcję. 22 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz likier kawowy, ser mascarpone, ciężką śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Naleśniki z pączkami z syropem z polewą z pączków, Klasyczne Tiramisu i czekoladowo-pomarańczowe Tiramisu bez kawy, oraz Muffinki Z Pączkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz mascarpone, 1/2 szklanki cukru cukierniczego, likier kawowy i wanilię w dużej misce i ubijaj mikserem na średniej prędkości, aż będzie kremowy, około 1 minuty(nie mieszaj).
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Likier KawowyLikier Kawowy
MascarponeMascarpone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W osobnej misce wymieszać śmietanę i 1/4 szklanki cukru cukierniczego; ubijać na średniej prędkości aż do uzyskania sztywnych szczytów. Ubić bitą śmietanę do masy mascarpone w 3 dodatkach; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
MascarponeMascarpone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W płytkiej misce połącz espresso z pozostałą 1 łyżką cukru cukierniczego. Jeden po drugim, zanurz 12 połówek pączków w mieszaninie espresso i ułóż w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali, rozbijając pączki, aby pokryć dno naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Na pączki rozprowadzić jedną trzecią masy mascarpone. Zanurz pozostałe 12 połówek pączków w mieszance espresso i ułóż na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Pozostałą masę mascarpone rozprowadzić na wierzchu. Przykryć folią i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
6
Pokroić na kawałki i pył z kakao w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
7
Zdjęcia Levi Brown
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn