Późno-letnia zupa pomidorowa z fasolą Muszelkową, kalmarami i natką pietruszki
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Późne lato zupa pomidorowa z fasoli Shell, pierścienie kalmary i pietruszka może być niesamowite przepis, aby spróbować. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 20g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 14 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, chrupiący chleb, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Saltie Sandwich Shop późnym latem pieczona zupa pomidorowa z Fregolanem i jarmużem, Późne Lato Sałatka Ze Słodką Kukurydzą, Fasolą Romano I Makadamia, oraz Późna letnia sałatka z pomidorów i marchwi dla podobnych receptur.