Późna letnia sałatka z pomidorów i marchwi

Późnym latem sałatka z pomidorów i marchwi wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 117 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu balsamicznego, marchew, czerwone chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 96%. Podobne przepisy to Późno-letnia zupa pomidorowa z fasolą Muszelkową, kalmarami i natką pietruszki, Kebaby z krewetkami i pomidorami: najłatwiejsza rzecz do podania na późnym letnim wieczorze, oraz Saltie Sandwich Shop późnym latem pieczona zupa pomidorowa z Fregolanem i jarmużem.
Instrukcje
Pokroić duże pomidory, pokroić na połowę wiśniowe i wrzucić do dużej miski.
Dodaj marchew, dymkę, chili i pestki dyni, i wymieszać.
Wymieszaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia z balsamicznym, szczyptą soli i dobrym mieleniem czarnego pieprzu.
Wlać pomidory i wymieszać.