Półmisek wędzonego łososia z koprem śmietana
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 161 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka śmietany, szalotki, koperek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Półmisek Wędzonego Łososia Z Koprem Śmietana, Crostini z wędzonego łososia z kremem koperkowym, oraz Gotowany Łosoś Z Sosem Śmietanowym Koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż plastry łososia na dużym talerzu.
Wymieszać śmietanę i koperek w małej misce, aby wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Łyżka kwaśnej śmietany w środku łososia.
Łososia posypać szalotką i kaparami.
Półmisek łososia podawać z krakersami lub chlebem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.