Półksiężyce Z Grzybów I Cebuli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj półksiężyce z grzybów i cebuli. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Za 75 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 30 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś masło, małe grzyby portobello, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Półksiężyce Cebulowe, Półksiężyce Grzybowe, oraz Półksiężyce Szwajcarskiej Cebuli dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375°. Na dużej patelni rozgrzej 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Dodaj grzyby i cebulę; gotuj i mieszaj 2-3 minuty lub do zmiękczenia. Zmniejsz ogień do średnio niskiego; gotuj i mieszaj 10-12 minut lub do uzyskania złotego koloru cebuli.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Zdjąć z ognia; dodać parmezan i pietruszkę.
Rozwiń ciasto półksiężycowe; podziel na Trójkąty.
Umieść 1 łyżkę mieszanki grzybowej na szerokim końcu każdego trójkąta; na wierzchu 1 łyżka sera mozzarella.
Zwiń i uszczelnij krawędzie.
Miejsce 2. od siebie na nie natłuszczonej blasze do pieczenia, skieruj stronę w dół; krzywa kończy się, tworząc półksiężyc. Rozpuść pozostałe masło; posmaruj wierzchami.
Piec 10-12 minut lub na złoty kolor. Przechowuj resztki w lodówce.