Półka wieprzowa z kompotem gruszkowo-jabłkowym

Półka wieprzowa z kompotem gruszkowo-jabłkowym
Rack wieprzowiny z gruszką Jabłko kompot może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,18 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 1020 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 54 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, jagody jałowca, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gruszkę bosc, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z lawendą i tartą gruszką Bosc jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Półka wieprzowa z kompotem gruszkowo-jabłkowym, Półka wieprzowa z kompotem gruszkowo-jabłkowym, oraz Kompot Z Jabłek I Gruszek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu na dużym ogniu rozpuść sól i miód w filiżance wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjmij patelnię z ognia i dodaj jałowiec, rozmaryn, ziarna pieprzu, liść laurowy i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Pozostawić strome, aż woda ostygnie do temperatury pokojowej, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Dodaj mieszaninę solanki do dużego pojemnika z pokrywką i dodaj wystarczająco dużo bardzo zimnej wody, aż będziesz miał galon. Zanurz wieprzowinę w solance i przykryj pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
WodaWoda
WieprzowinaWieprzowina
5
Niech marynować, na noc, w lodówce.
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć wieprzowinę z marynaty, opłukać i osuszyć,
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
8
Dodać warstwę oliwy z oliwek do patelni bezpiecznej dla piekarnika. Zapiekać wieprzowinę, aż wszystkie boki będą głęboko złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz wieprzowinę, aż termometr do odczytu błyskawicznego włożony w środek, osiągnie 150 stopni F, około 20 minut za Funt.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Wyjmij do deski do krojenia, namiotu z folią i pozostaw na co najmniej 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Podczas gdy mięso odpoczywa, przygotuj kompot.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
MięsoMięso
1
Odcedzić wszystkie oprócz 2 łyżek tłuszczu z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Umieścić tłuszcz w średniej patelni i dodać szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Podsmażyć szalotki na średnim ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
4
Dodać wszystkie pozostałe składniki, doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium i gotować mieszaninę do miękkości i zgęstnieje, o 5 do 8 protokół.
5
Przełożyć kompot do miski. Wieprzowinę pokroić w pojedyncze kotlety i podawać z kompot.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn