Ten przepis służy 12 i kosztuje 52 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 142 kalorie, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól morska, sól koszerna, szalotka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klon-Glazurowana marchewka i jabłka, Naleśniki owsiane z jabłkami pieczonymi glazurą klonową, oraz Pieczone polędwiczki wieprzowe i klonowe jabłka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić 2 łyżki masła w małym rondlu ustawionym na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i wymieszać je, aby je dobrze pokryte. Włączyć ogień do medium i przykryć patelnię, pozwalając im gotować około 5 protokół, mieszając od czasu do czasu. Po szalotki stały się przezroczyste, dodać czosnek i wymieszać.Powoli wlać śmietanę do patelni i wymieszać mieszaninę. Przykryć patelnię i pozostawić mieszaninę gotować kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Zdjąć patelnię z ognia i zdjąć pokrywę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać resztę masła mieszając do stopienia i włączyć go do mieszaniny.Wszystkie surowe wątróbki włożyć do blendera, dodać białe wino i ciepłą śmietanę, sól i trochę pieprzu. Zmiksować na gładką masę. Zeskrobaj boki podczas pracy, aby zapewnić dobrą kremową konsystencję.Podgrzać piekarnik do 300 stopni F. doprowadzić czajnik wody do wrzenia.
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Miniaturowe Wafle Waniliowe
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Miejsce 4 dowód piekarnik, 1-cup wielkości miski lub ramekins do głębokiego naczynia do pieczenia. Nie powinni się dotykać. Używając Sitka, aby uzyskać jak najłagodniejszą konsystencję, przecedzić mieszaninę wątroby kurczaka do każdej miski, dzieląc mieszaninę równomiernie.Przykryj każdą miskę folią i umieść naczynie do pieczenia na środkowym stojaku piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka Drobiowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Dodaj jabłka w jednej warstwie. Gotować, niezakłócony aż brązowy z jednej strony 3-5 minut. Obrócić jabłka, dodać syrop i gotować dodatkową minutę lub dwie. Jabłka powinny być miękkie, ale nie papkowate.