Pyszny Popcorn Crunch
Przepis pyszny popcorn Crunch jest gotowy w około 1 godzinę i 25 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 358 kalorii, 2G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz ocet, cukier, żurawinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Mało kto lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Popcorn Nut Crunch, Chrupiący Popcorn trzy w jednym, oraz Karmelowy Popcorn Crunch.
Instrukcje
Blacha do pieczenia z folią aluminiową.
Połącz popcorn, żurawinę, orzechy pekan i kawałki czekolady razem w misce.
Wymieszać cukier, masło, syrop kukurydziany i ekstrakt wanilii razem w ciężkim rondlu; gotować i mieszać na średnim ogniu do wrzenia, o 5 protokół. Gotować mieszaninę przez 2 minuty.
Zdjąć rondel z ognia i wymieszać z octem.
Wlać mieszaninę cukru na mieszaninę popcornu; wymieszać do równomiernego pokrycia.
Rozprowadzić powlekaną mieszankę popcornu na przygotowanych blachach do pieczenia; ostudzić. Rozbić na kawałki i przechowywać w hermetycznym pojemniku.