Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać Kittencal pyszne mięsisty sos do makaronu spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 588 kalorii, 39g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka wina, mielona wołowina, bazylia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Mięsisty, Ale Nie Do Końca Sos Do Makaronu, Kittencal ' s Marinara Pasta Sauce (Wegetariańskie), oraz Crock Pot Mięsisty Sos Do Makaronu.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku rozgrzać olej, następnie dodać bazylii, oregano, płatki chili, liść laurowy i cebula; saute, mieszając drewnianą łyżką przez około 4 protokół (to uwolni smaki w przyprawach).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Słonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać czosnek i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
3
Dodaj pastę pomidorową i gotuj mieszając drewnianą łyżką przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
4
Dodać mieloną wołowinę i kiełbasę; gotować, aż dobrze rumiane (o 10 protokół) odsączyć tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Kiełbasa Wieprzowa
(polecane: Catalina)
5
Dodaj do wina i gotuj na wolnym ogniu przez 2-3 minuty, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodać pokruszone pomidory, sos pomidorowy, bulion wołowy, grzyby, cukier, 2 łyżki soli, sos Worcestershire; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i dusić częściowo przykryte przez około 2 godziny (lub można dusić dłużej na małym ogniu).Doprawić czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Wyjąć liść laurowy i podawać na gorącym ugotowanym makaronie, a następnie posypać dużą ilością startego parmezanu.