Pyszny Cytrynowo-Kokosowy Bochenek
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać pyszne Lemon Coconut Bochenek spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 744 kalorie, 9g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajka, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Lemon-Coconut Pound Cake Loaf, Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe, oraz Krem Kokosowy Pyszne Ciasto.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię na bochenek 4x8 cali.
Ubij biały cukier i masło w dużej misce, aż będzie lekkie i puszyste.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Sok i skórkę z jednej cytryny wymieszać z masłem.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól w osobnej misce; dodać do mieszaniny masła na przemian z mlekiem, mieszając, aż ciasto jest po prostu włączone. Złożyć w kokosie, mieszając tylko tyle, aby równomiernie połączyć.
Wlać ciasto do przygotowanego bochenka.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 60 do 65 minut. Schłodzić na patelni przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Stopniowo mieszaj 2 łyżeczki soku z cytryny do cukru cukierniczego w misce, aż mieszanina będzie wystarczająco cienka, aby mżeć.
Przenieść mieszaninę do zamykanej plastikowej torby.
Wytnij mały otwór w rogu torby. Delikatnie wycisnąć worek i równomiernie rozpuścić mieszaninę na bochenku.