Pyszny Cytrynowo-Kokosowy Bochenek

Pyszny Cytrynowo-Kokosowy Bochenek
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać pyszne Lemon Coconut Bochenek spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 744 kalorie, 9g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajka, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Lemon-Coconut Pound Cake Loaf, Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe, oraz Krem Kokosowy Pyszne Ciasto.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię na bochenek 4x8 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij biały cukier i masło w dużej misce, aż będzie lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Sok i skórkę z jednej cytryny wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
MasłoMasło
JajkoJajko
4
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól w osobnej misce; dodać do mieszaniny masła na przemian z mlekiem, mieszając, aż ciasto jest po prostu włączone. Złożyć w kokosie, mieszając tylko tyle, aby równomiernie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
KokosKokos
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać ciasto do przygotowanego bochenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 60 do 65 minut. Schłodzić na patelni przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Stopniowo mieszaj 2 łyżeczki soku z cytryny do cukru cukierniczego w misce, aż mieszanina będzie wystarczająco cienka, aby mżeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Przenieść mieszaninę do zamykanej plastikowej torby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
9
Wytnij mały otwór w rogu torby. Delikatnie wycisnąć worek i równomiernie rozpuścić mieszaninę na bochenku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn