Pysznie Organiczny Pasta Z Marchwi
Pysznie Organiczny pasta z marchwi może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 37 centów za porcję. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pięć przypraw w proszku, olej canolan, mleko sojowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 57 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pysznie Ekologiczny Chleb Bananowy, Mus czekoladowy z pysznie ekologicznej książki kucharskiej, oraz Ekologiczna Zupa Marchewkowa Z Esencją Imbirową.
Instrukcje
Rozgrzać olej rzepakowy w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować marchew i cebulę, mieszając od czasu do czasu, aż marchew będzie miękka, a cebula przezroczysta. Nie pozwól, aby cebula brązowieje.
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić przez 15 minut; odstawić do ostygnięcia.
Gdy mieszanina jest wystarczająco chłodna, aby bezpiecznie przetwarzać, przenieś do blendera lub robota kuchennego.
Dodaj mleko sojowe, pastę miso, orzechy nerkowca, sól, syrop klonowy i Chiński proszek pięciu przypraw. Zmiksować na gładką masę. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.