Pyszne gofry przyjazne alergikom to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz proszek do pieczenia, brązowy ryż mąka, brązowy cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pizza z dyni {Przyjazny dla alergików i tak pyszny!}, Przyjazny Alergikom Szlak Mix, oraz Guacamole Alicji * Przyjazny dla alergików* dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce ubijamy mąki, proszek do pieczenia, gumę, cukier i sól.
Pozostaw ciasto na 15 minut, podczas gdy rozgrzej gofrownicę.Przygotuj gofry zgodnie z instrukcjami producenta, upewniając się, że w razie potrzeby rozpyl patelnię między partiami, aby zapobiec przywieraniu.
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Von Winning wygrywa Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.