Pyszne Ciasto Z Ajerkoniakiem

Pyszne Ciasto Z Ajerkoniakiem
Pyszne ciasto z ajerkoniakiem wymaga około 4 godziny i 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.18 za porcję. Jedna porcja zawiera 1341 kalorii, 17g białka, oraz 83g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jeśli masz ajerkoniak, rum, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przepis ten zachwycił 186 osób. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pyszne Ciasto Z Ajerkoniakiem, Pyszny pyszny makaron z serem, oraz Sałatka Owocowa... Pycha Pycha! dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu, połączyć mix budyń, 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej, i nog jaj; dobrze wymieszać. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż będzie gęsty i bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Budyniu Pistacjowego1 Opakowanie (3/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Budyniu Pistacjowego
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Zdjąć z ognia i wymieszać z rumem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
3
Przenieść mieszaninę do dużej miski, przykryć i przechowywać w lodówce, aż dokładnie schłodzone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
W średniej misce ubijamy śmietanę do miękkich szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wyjmij zimny budyń z lodówki i ubijaj, aż będzie gładki; złóż bitą śmietanę. Łyżka do skorupy pieczonego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
6
Posypać dodatkową gałkę muszkatołową na górze do dekoracji. Przechowywać w lodówce 4 godziny, lub do zestawu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn