Pyszne Ciasto Z Ajerkoniakiem
Pyszne ciasto z ajerkoniakiem wymaga około 4 godziny i 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.18 za porcję. Jedna porcja zawiera 1341 kalorii, 17g białka, oraz 83g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jeśli masz ajerkoniak, rum, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przepis ten zachwycił 186 osób. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pyszne Ciasto Z Ajerkoniakiem, Pyszny pyszny makaron z serem, oraz Sałatka Owocowa... Pycha Pycha! dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu, połączyć mix budyń, 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej, i nog jaj; dobrze wymieszać. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż będzie gęsty i bąbelkowy.
Zdjąć z ognia i wymieszać z rumem.
Przenieść mieszaninę do dużej miski, przykryć i przechowywać w lodówce, aż dokładnie schłodzone.
W średniej misce ubijamy śmietanę do miękkich szczytów.
Wyjmij zimny budyń z lodówki i ubijaj, aż będzie gładki; złóż bitą śmietanę. Łyżka do skorupy pieczonego ciasta.
Posypać dodatkową gałkę muszkatołową na górze do dekoracji. Przechowywać w lodówce 4 godziny, lub do zestawu.