Pyszne Burritos Z Czarnej Fasoli
Przepis pyszne Burritos z czarnej fasoli może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 25 minut. Jedna porcja zawiera 705 kalorii, 22g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 1,51 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 5432 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli, twarogu, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Pyszne Burritos Z Czarnej Fasoli, Burritos Z Czarnej Fasoli, oraz Burritos Z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Zawiń tortille w folię i umieść w piekarniku nagrzanym do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec przez 15 minut lub do ogrzania.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu.
Miejsce cebula, papryka, czosnek i jalapenos na patelni, gotować przez 2 minut mieszając od czasu do czasu.
Wlać fasolę na patelnię, gotować 3 minuty mieszając.
Serek kroimy w kostkę i dodajemy do patelni z solą. Gotować przez 2 minuty mieszając od czasu do czasu. Wymieszać kolendrę do mieszaniny.
Łyżka wymieszać równomiernie w dół środka rozgrzanej tortilli i zwijać tortille do góry.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
![EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir]()
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.