Pyszna Warzywna Zupa Wołowa
Pyszne warzywa zupa wołowa może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 24g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.99 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka selera, sos worcestershire, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Stek Zupa (Zupa Wołowa Jarzynowa), oraz Zupa wołowo-warzywna.
Instrukcje
Wlać 1 puszkę bulionu warzywnego i wodę do dużego garnka.
Ziemniaki i kapustę umieścić w garnku i doprowadzić do wrzenia. Gotować 10 minut, lub do ziemniaków są miękkie, ale firma.
Umieścić wołowinę na patelni na średnim ogniu, i gotować, aż równomiernie brązowy.
Odcedzić tłuszcz i wymieszać wołowinę do garnka. Wymieszać cebulę, seler, zielona papryka, i czosnek na patelni. Gotować do miękkości, następnie wymieszać do garnka.
Do garnka wlać pozostały bulion i koktajl z soku pomidorowo-warzywnego.
Wymieszać w pomidorach, mrożone mieszane warzywa, okra, fasola lima, bulion wołowy, sos Worcestershire, nasiona selera, i smar boczek. Doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 2 godziny.