Pyszna Warzywna Zupa Wołowa

Pyszna Warzywna Zupa Wołowa
Pyszne warzywa zupa wołowa może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 24g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.99 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka selera, sos worcestershire, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Stek Zupa (Zupa Wołowa Jarzynowa), oraz Zupa wołowo-warzywna.

Instrukcje

1
Wlać 1 puszkę bulionu warzywnego i wodę do dużego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Ziemniaki i kapustę umieścić w garnku i doprowadzić do wrzenia. Gotować 10 minut, lub do ziemniaków są miękkie, ale firma.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Umieścić wołowinę na patelni na średnim ogniu, i gotować, aż równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Odcedzić tłuszcz i wymieszać wołowinę do garnka. Wymieszać cebulę, seler, zielona papryka, i czosnek na patelni. Gotować do miękkości, następnie wymieszać do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Do garnka wlać pozostały bulion i koktajl z soku pomidorowo-warzywnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koktajl Z Soków WarzywnychKoktajl Z Soków Warzywnych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Wymieszać w pomidorach, mrożone mieszane warzywa, okra, fasola lima, bulion wołowy, sos Worcestershire, nasiona selera, i smar boczek. Doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Nasiona SeleraNasiona Selera
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia PiżmowaPokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn