Pyszna kolacja: duszony Halibut z pistacjami i konserwowanymi cytrynami

Pyszna kolacja: duszony Halibut z pistacjami i konserwowanymi cytrynami
Pyszna kolacja: duszony Halibut z pistacjami i konserwowanymi cytrynami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 1209 kalorii, 137g białka, oraz 67 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 23,36 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sezon ryby, morze, płatki chili, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć zakonserwowaną cytrynę, można podążać tym daniem głównym z Świąteczne Stollen Madeleines z zachowaną cytryną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Udka Kurczaka Duszone Z Konserwowanymi Cytrynami, Oliwkami I Ciecierzycą, Halibut z duszonymi, pokrojonymi karczochami i cytrynami, oraz Cytryny Konserwowane.

Składniki

4krewetki i żyłkiPrzełożyć każdy filet na ciepły talerz. Na koniec skropić oliwą z oliwek i cytrynowymi klinami z bokuPrzełożyć każdy filet na ciepły talerz. Na koniec skropić oliwą z oliwek i cytrynowymi klinami z boku30kilka minut przed gotowaniem, doprowadzić ryby do temperatury pokojowejkilka minut przed gotowaniem, doprowadzić ryby do temperatury pokojowej0Batoniki toffi Heathsuszone płatki chilisuszone płatki chili4krewetki i żyłkiWlej tyle wody do patelni, aby dotarła do połowy boków ryby. Piec w piekarniku przez 10-15 minut, aż ryba zostanie tylko gotowane przezWlej tyle wody do patelni, aby dotarła do połowy boków ryby. Piec w piekarniku przez 10-15 minut, aż ryba zostanie tylko gotowane przez4krewetki i żyłkiDoprawić rybę obficie posypaną solą. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę lub do 4 godzin przed gotowaniemDoprawić rybę obficie posypaną solą. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę lub do 4 godzin przed gotowaniem16adaptacja Food + Wine autorstwa Nate ' a Applemana, Shelley Lindgren i Kate Leahyadaptacja Food + Wine autorstwa Nate ' a Applemana, Shelley Lindgren i Kate Leahy4krewetki i żyłkihalibuthalibut4krewetki i żyłkiDuszony Halibut z pistacjami i konserwowanymi cytrynamiDuszony Halibut z pistacjami i konserwowanymi cytrynami6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filety z halibutafilety z halibuta1świeża cytryna, pokrojona w klinyświeża cytryna, pokrojona w kliny4krewetki i żyłkiMeyer lemonMeyer lemon1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweluźno upakowane liście pietruszki, grubo posiekaneluźno upakowane liście pietruszki, grubo posiekane4krewetki i żyłkiorzechorzech4krewetki i żyłkipistacjapistacja2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepistacje, łuskane i lekko tostowanepistacje, łuskane i lekko tostowane4krewetki i żyłkiUsunąć pestkę i miąższ z zakonserwowanej cytryny. Namoczyć, aby usunąć nadmiar soli. Płukanie i mielenieUsunąć pestkę i miąższ z zakonserwowanej cytryny. Namoczyć, aby usunąć nadmiar soli. Płukanie i mielenie2kliny konserwowane cytrynykliny konserwowane cytryny4krewetki i żyłkiWypróbuj ten przepis, a nie zawiedziesz sięWypróbuj ten przepis, a nie zawiedziesz się4krewetki i żyłkimorzemorze4krewetki i żyłkiświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku4krewetki i żyłkierin scotterin scott4krewetki i żyłkiPosted byPosted by

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn