Pyskaty bochenki mięsne to lacto ovo vegetarian przystawka. Ten przepis zawiera 10 porcji z 69 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Za 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, paprykę, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Z łyżką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Małe Bochenki Mięsne, Bochenki mięsne Eda, oraz Greckie Bochenki Mięsne są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj jajka, mleko, bułkę tartą, cebulę, seler, zielony pieprz, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Bułka Tarta
Zielony Pieprz
Seler
Cebula
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj mieloną wołowinę; dobrze wymieszaj. Uformuj 10 pojedynczych bochenków, używając około 1/2 szklanki mieszanki na każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
3
Miejsce w 13. x 9-w. naczynie do pieczenia. W małej misce połącz składniki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Polej bochenki.
5
Piec bez przykrycia w 350° przez około 40 minut lub do momentu, gdy nie pozostanie różowy.