PW ' S Breakfast Burritos
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj burrito na śniadanie PW. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 439 kalorii, 18g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbasę śniadaniową, mieloną paprykę, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 58 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burritos Śniadaniowe, Burritos Śniadaniowe, oraz Burritos Śniadaniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zacznij od brązowienia kiełbasy śniadanie na patelni na średnim ogniu.
Spuścić smar i zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu.
Dodać pół na pół, doprawioną sól i trochę pieprzu, i ubić lekko jajka.
Z ciepłem nadal na niskim, wlać mieszaninę jaj na mieszaninę kiełbasy. Teraz, łyżką lub łopatką, bardzo delikatnie wymieszaj mieszaninę. Nadal lekko gotować na małym ogniu, aż jajka są ustawione. Teraz smak i dostosować przyprawy, dodając więcej przyprawione sól lub pieprz w razie potrzeby.
Aby zmontować, ogrzej stos tortilli na papierowym ręczniku w kuchence mikrofalowej przez około 30 sekund.
Na środku ciepłej tortilli ułożyć łyżkę masy jajecznej, a na wierzchu łyżkę śniadaniowych ziemniaków. Włóż boki i zwiń tortillę do zamknięcia. Owinąć w arkusze folii i ogrzać, aż będą gotowe do podania.
Na serowe i pikantne wariacje, dodać starte Monterey Jack, słoiczki jalapenos, ostry sos lub wszystkie trzy.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Umieścić ziemniaki na blasze do pieczenia i piec do przetargu widelec, o 45 protokół.
Umieść gorące ziemniaki na desce do krojenia i pokrój je w 1-calowe kawałki.
Rozgrzać patelnię na średnim do średniego ogniu. Następnie umieść łyżkę oleju rzepakowego na patelni.
Dodać trochę masła i cebuli i saute, aż zaczną się brązowo. Następnie wrzucamy ugotowane pokrojone w kostkę ziemniaki i paprykę. Sól i pieprz ziemniaki, a następnie wymieszać je wokół, lekko naciskając / pakowania je na patelni. Gotować bez mieszania przez 5 do 7 minut. Chcesz się upewnić, że patelnia jest wystarczająco gorąca, aby chrupiące ziemniaki.
Dodać więcej masła do patelni w razie potrzeby wilgoci.
Po kilku minutach użyj szpatułki, aby przewrócić ziemniaki i gotować z drugiej strony przez kolejne 5 do 7 minut.