Puszysty Deser Pomarańczowy Warstwowy
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 186 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, budyń instant o smaku waniliowym, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Deser Warstwowy Frosty Orange Creme, Puszysty Deser Cytrynowy, oraz Puszysty Deser Sernikowy.
Instrukcje
Ubić pudding wymieszać i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z chłodnym batem i skórką.
Ułóż połowę ladyfingers, zaokrąglone boki w dół, w 8-lub 9-calowym naczyniu kwadratowym; mżawka z 2 łyżkami. sok pomarańczowy. Przykryć połowę masy budyniowej. Powtórz warstwy. Przechowywać w lodówce 2 godziny.
Top z pomarańczy, orzechów i gałki muszkatołowej tuż przed podaniem.