Puszyste muffinki marchewkowe z lukrem serowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc daj puszyste muffinki marchewkowe z lukrem twarogowym. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, soda oczyszczona, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Klasyczne ciasto marchewkowe z puszystym lukrem twarogowym, Bezglutenowe muffinki z ciasta marchewkowego z lukrem z serem klonowym, oraz Batoniki dyniowe z puszystym lukrem twarogowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmarować DNA tylko z 12 kubków muffin, lub linii z kubków do pieczenia. Przesiać razem mąkę, cynamon, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól; odstawić.
Ubić jajka z cukrem do uzyskania piany i rozjaśnienia koloru. Wymieszać w oleju, ekstrakt z wanilii, i startej marchwi; złożyć w mieszaninie mąki.
Wlać ciasto do przygotowanych puszek muffin.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 15 do 20 minut.
Wyjąć do ostygnięcia na stojakach z drutu.
W międzyczasie przygotuj lukier, ubijając razem serek śmietankowy, masło, waniliowy i cukier cukierniczy, aż będzie puszysty. Ostudzić schłodzone babeczki i schłodzić, aż będą gotowe do podania.