Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 332 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz galaretkę o smaku cytrynowym pudding błyskawiczny, serek philadelphia, chłodną bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Puszysty Dip Owocowy, Puszysty Dip Owocowy, oraz Sałatka Owocowa Puszysta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozłóż połowę nadzienia ciasta na dno Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
2
Ubić serek w dużej misce z trzepaczką do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo ubić w mleku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać suchy budyń wymieszać; pokonać 2 min. Delikatnie wymieszać w połowie chłodnego Bata; rozprowadzić na nadzieniu w skorupie. Przykryć pozostałym chłodnym batem i nadzieniem z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego