Puszyste ciasto truskawkowe z skórką precla

Puszyste ciasto truskawkowe z skórką precla
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj puszystego ciasta truskawkowego z skórką precla. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 429 kalorii, 3G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, precle, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Puszysty różowy deser Lemoniadowy z skórką precla, oraz Truskawkowe mrożone ciasto jogurtowe z skórką precla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki skórki. Naciśnij mieszaninę mocno do dna i boku 9-calowej szklanej płytki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W dużej misce zalać żelatyną wrzącą wodą; mieszać, aż żelatyna się rozpuści. Wymieszać ze skórką z limonki i sokiem z limonki. Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do bardzo grube, ale nie Zestaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubij mieszaninę żelatyny z mikserem elektrycznym na dużej prędkości około 4 minut lub do momentu, gdy będzie gęsta i puszysta; odstawić. W schłodzonej dużej misce ubij na dużej prędkości śmietanę do ubijania i cukier puder, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż bitą śmietanę i zmiażdżone truskawki do mieszaniny żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Bita śmietanaBita śmietana
TruskawkiTruskawki
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Przechowywać w lodówce około 8 godzin lub do zestawu.
6
Dekoruj truskawkami w czekoladzie. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
CzekoladaCzekolada
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn