Puszyste Ciasto Bananowe
Puszyste ciasto bananowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 831 kalorii, 8G białka, oraz 59G tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Miękkie i puszyste ciasto truskawkowo-bananowe (wegańskie), Ciasto Bananowe Z Puszystym Twarożkowym Lukrem, oraz Puszyste Bananowe Naleśniki Graham.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwa 9 calowe ciasto warstwowe Patelnie. Przesiać razem mąkę, proszek do pieczenia, sodę i sól; odstawić.
W dużej misce, połączyć skrócenie, cukier, jajka, i wanilia. Dobrze bij. Zmiksować w maślance.
Dodać przesianą mieszaninę mąki na przemian z puree bananowym do mieszaniny jaj podczas ubijania.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec ciasto przez 30 do 35 minut.
Wyjąć z patelni i schłodzić na stojakach z drutu. Ciasto napełnij i zamroź bitą śmietaną.