Puszyste Babeczki Pomarańczowe

Przepis puszyste babeczki pomarańczowe gotowe w około 2 godziny i 5 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś galaretkę o smaku pomarańczowym, żelatynę, chłodną bitą polewę, mieszankę ciast i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Puszyste Babeczki Króliczek, Puszyste Babeczki Kokosowe, oraz Babeczki Benedict-klonowe babeczki z boczkiem z Czarnego Lasu, jajkami gotowanymi i sosem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj ciasto mix zgodnie z zaleceniami na opakowaniu na babeczki, dodając suchą mieszankę żelatyny do ciasta mix w misce.
Piec 24 babeczki zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; całkowicie ostudzić.
Rozłóż bitą polewę na babeczkach. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.