Puszysta lemoniada z żelatyną
Potrzebujesz napoju bezglutenowego i bezmlecznego ? Puszysta lemoniada z żelatyną może być świetnym przepisem do wypróbowania. Z tego przepisu wychodzą 24 porcje zawierające 195 kalorii , 3 g białka i 2 g tłuszczu każda. Za 42 centy za porcję , ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut . Jeśli masz pod ręką wodę, bitą polewę z kartonu, koncentrat lemoniady i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżeczkową ocenę 0% . Wynik ten jest bardzo zły (ale wciąż możliwy do naprawienia). Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Niesamowicie puszyste gofry , Jagodowa klamra / puszyste ciasto z jagodami i Puszyste cytrusowe naleśniki kokosowe .
Instrukcje
W dużej misce rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie; wymieszać z lemoniadą, aż się rozpuści. Schładzaj, aż częściowo stwardnieje; około 2 godzin.
Wymieszaj z ubitą polewą.
Wlać do dwóch 13-calowych. x 9 cali dania. Schłodzić, aż będzie twarde.