Przepis puszka na piwo " pierś indyka z sosem BBQ jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na $5.89 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 673 kalorie, 88g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Działa dobrze jako drogi napój dla Dzień Ojca. Ten przepis od Martha Stewart ma 3 fanów. Jeśli masz pod ręką pieprz, oregano, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pierś Z Indyka W Sosie, Pierś indyka ' N Gravy, oraz Pieczona pierś z indyka z sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, połączyć cebulę, seler, czosnek, oregano bundle, 1 łyżeczka Rub żeber, i 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
Dodaj 1 szklankę pomidorów i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
3
Wlać warzywa do zewnętrznej studni pionowego pieczenia. Napełnij wewnętrzną studnię piwem, a pozostałe piwo wylej na warzywa.