Pustelnicy mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten wegetariański przepis serwuje 60 i kosztuje 23 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli masz mielony cynamon, melasę, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wielki. Podobne przepisy obejmują Pustelnicy, Pustelnicy, oraz Lodowe Pustelniki.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Lekko masło i mąka 3 blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Dodać melasę i ubić do gładkości. Mieszając powoli, dodaj mieszaninę mąki, aby uzyskać lepkie ciasto, uważając, aby nie przesadzić. Złóż rodzynki, żurawinę, orzechy włoskie i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Ciasto podzielić na 6 kawałków i lekko wilgotnymi dłońmi uformować każdy kawałek w kłodę o szerokości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
7
Umieść 2 logi na każdym z przygotowanych arkuszy cookie, pozostawiając dużo miejsca między każdym logiem, ponieważ ciasteczka znacznie się rozprzestrzeniają po upieczeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Pędzel z jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)
9
Piec ciasteczka, obracając patelnie w połowie pieczenia, aż ciemnoniebieskie, ale nadal miękkie, około 15 minut, ostudzić całkowicie.