Pusandao de Pescado (ryby i warzywa w mleku kokosowym)
Pusandao de Pescado (ryby i warzywa w mleku kokosowym) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 1031 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 5,74 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 75 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jeśli masz ząbek czosnku, masło, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pescado Con Coco (ryba w sosie kokosowym), Sudado de Pescado al Coco (gulasz rybny z kokosem), oraz Encocado de Pescado y Camarón (ryby i krewetki w sosie kokosowym) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim garnku, na średnim ogniu, ogrzać oliwę z oliwek i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj cebulę, papryka, czosnek, pomidor i smażyć do miękkości i przezroczyste, o 10 protokół, mieszając od czasu do czasu.