Purée Z Selera

Purée Z Selera
Purée z selera może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Jeśli masz sól, por, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Spróbuj Puree z zupy selerowej z Glazurowanym selerem i Curry jabłkiem, Puree z selera z gruszkami, oraz Seler & Yukon Gold Purée dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść pora, ziemniaki i seler w garnku; przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować 30 minut lub aż bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Drenaż.
3
Umieścić mieszaninę pora w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej. Wymieszać z masłem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn