Purée Z Pasternaku
Purée z pasternaku może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 189 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli odparowałeś chude mleko, pieprz, pasternak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Puree Z Pasternaku, Puree Z Pasternaku, oraz Puree Z Pasternaku.
Instrukcje
Pasternak gotować we wrzącej wodzie w dużym rondlu 20 minut lub do miękkości; odcedzić.
Połącz mleko, sól, pieprz i bulion w szklanej misce o pojemności 2 szklanek.
Umieścić pasternak w robocie kuchennym; proces aż gładkie, skrobanie boki miski procesora od czasu do czasu. Z włączonym procesorem powoli dodawaj mieszaninę mleka przez rynnę spożywczą, przetwarzając aż do dobrze wymieszanego.
Uwaga: to danie można zrobić 3 dni wcześniej i przechowywać w lodówce. Aby podgrzać, umieścić czysty w kuchence mikrofalowej na nośniku na 5 minut, mieszając raz w połowie.