Purée selerowo-korzeniowe z masłem truflowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać seler-korzeń Purée z masłem truflowym spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,55 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 6G białka, oraz 23G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, masło truflowe, ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Purée Z Korzenia Selera, Puree Z Korzenia Selera, oraz Puree Z Korzenia Selera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj korzeń selera i ziemniaki zimną osoloną wodą o 2 cale w ciężkim garnku 4-do 6-litrowym, następnie Duś, przykryty, aż korzeń selera będzie bardzo delikatny, około 15 minut.
Podczas gdy warzywa gotują się na wolnym ogniu, przynieś śmietanę, masło truflowe, sól i pieprz tylko na wolnym ogniu, mieszając, aż masło się rozpuści.
Warzywa odcedzić w durszlaku i przenieść do robota kuchennego.
Dodać gorącą mieszaninę śmietany w stałym strumieniu, pulsując, aż będzie gładka. (Alternatywnie, rozgnieść warzywa z gorącą mieszanką śmietany za pomocą masher ziemniaczany.)
Purée można wykonać 1 dzień wcześniej i schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć. Podgrzać w naczyniu żaroodpornym, pod przykryciem, w piekarniku lub kuchence mikrofalowej do nagrzania.* Dostępne w sklepach specialty foods I D ' Artagnan (800-327-8246).