Purple Parrot Sensation Dressing

Purple Parrot Sensation Dressing
Purple Parrot Sensation Dressing może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 0g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 42 centów za porcję. Jeśli masz ocet winny, pieprz, do 6 ząbków czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sałatka Purple Slaw Z Sosem Octu Klonowego, Papuga Niebieska, oraz Red Lobster Parrot Bay Coconut Shrimp.

Instrukcje

1
Ocet winny z białego wina i następne 4 składniki w blenderze lub robocie kuchennym, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Po uruchomieniu blendera lub procesora stopniowo dodawaj oliwę z oliwek i olej rzepakowy powolnym, stałym strumieniem; procesuj do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Uwaga: pozostały opatrunek Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn