Purple Ombre Layer Cake

Purple Ombre Layer Cake
Purple Ombre Layer Cake może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 633 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól, ciasto mix, wanilia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Purple Ombre Layer Cake, Fioletowy Tort Ombre, oraz Tort Mandarynkowy Ombre.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Obficie spryskaj cztery 8-lub 9-calowe okrągłe patelnie do ciast sprayem do pieczenia z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polach. Podziel ciasto równo między 4 miseczki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj kolor żywności, aby uzyskać 4 różne odcienie tego samego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
4
Wlać ciasto do patelni.
5
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami na polu 8-lub 9-calowe rundy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać cukier i wodę do wrzenia. Gotować do 118° na termometrze candy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
W międzyczasie, w dużej misce, ubij białka jaj, śmietanę z kamienia nazębnego i sól z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż uformują się szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Zmniejszyć prędkość do niskiej; powoli wlać syrop cukrowy do białek. Zwiększ prędkość do wysokiej; pokonać około 7 minut lub aż boki miski są chłodne w dotyku. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Rozłóż 1 łyżkę lukru na talerzu ciasta, aby działać jako klej.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu.
11
Rozprowadzić cienką warstwą lukru. Powtórz, aby użyć wszystkich warstw. Mróz ciasto całkowicie z pozostałym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn