Puree ziemniaczane ze szczypiorkiem
Puree ziemniaczane ze szczypiorkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, masła, ziemniaków Yukon gold i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Puree ziemniaczane ze szczypiorkiem, Puree czerwone ze szczypiorkiem, oraz Kremowe puree ziemniaczane ze szczypiorkiem.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub do przetargu; drenaż.
W małym rondlu połącz pełne mleko i masło i gotuj na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Usunąć mieszaninę mleka z ognia.
Powrót ziemniaki na patelnię; zacieru z masher ziemniaków do pożądanej konsystencji.
Dodać mieszaninę mleka, sól i pieprz, mieszając, aż dobrze połączone. Wymieszać posiekany świeży szczypiorek.