Puree Ziemniaczane Z Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj Puree z Pesto. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia ziemniaków, bulion z kurczaka mniej sodu, bulion z kurczaka mniej sodu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Asiago-Puree Z Pesto, Pesto Orzechowe Puree Ziemniaczane, oraz Puree ziemniaczane z Pesto i bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować pesto, połącz pierwsze 4 składniki w blenderze; proces aż będzie gładki, zeskrobując boki.
Aby przygotować ziemniaki, umieść ziemniaki w rondlu i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 15 minut lub do miękkości.
Odcedzić i zwrócić ziemniaki na patelnię.
Dodać ser i pozostałe składniki; zacieru do pożądanej konsystencji. Gotuj mieszaninę ziemniaków 2 minuty lub do dokładnie podgrzanego, stale mieszając.
Każdą porcję skropić 1 łyżką pesto.