Puree ziemniaczane z meksykańskim Chili-ser Topper
Puree ziemniaczane z meksykańskim Chili-Cheese Topper może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 4 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu po wodę, pomidory z puszki, ser colby-monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest dobre. Spróbuj Puree ziemniaczane z meksykańskim Chili-ser Topper, Meksykańska Chili-Cheese Topper, oraz Meksykańskie Puree Ziemniaczane Z Zielonymi Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać wodę, masło i sól do wrzenia; usunąć z ognia. Wymieszać z mlekiem i suchymi ziemniakami tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Odstawić na około 30 sekund lub do wchłonięcia cieczy; ubijać widelcem.
3
W rondlu 1-quart, gotować fasolę i pomidory na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż gorące. Łyżka na poszczególne porcje ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować win Tudor Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 68 dolarów za butelkę.