Puree ziemniaczane z meksykańskim Chili-ser Topper

Puree ziemniaczane z meksykańskim Chili-Cheese Topper może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 4 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu po wodę, pomidory z puszki, ser colby-monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest dobre. Spróbuj Puree ziemniaczane z meksykańskim Chili-ser Topper, Meksykańska Chili-Cheese Topper, oraz Meksykańskie Puree Ziemniaczane Z Zielonymi Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać wodę, masło i sól do wrzenia; usunąć z ognia. Wymieszać z mlekiem i suchymi ziemniakami tylko do zwilżenia.
Odstawić na około 30 sekund lub do wchłonięcia cieczy; ubijać widelcem.
W rondlu 1-quart, gotować fasolę i pomidory na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż gorące. Łyżka na poszczególne porcje ziemniaków.