Puree ziemniaczane z masłem Pietruszkowo-Szalotkowym

Puree ziemniaczane z masłem Pietruszkowo-Szalotkowym
Puree ziemniaczane z masłem Pietruszkowo-Szalotkowym to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pieczenia ziemniaków, mleko, pietruszka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czosnek i szalotka puree ziemniaczane, Ziemniaki Puree Czosnkowo-Szalotkowe, oraz Karmelizowane-szalotka i szałwia puree ziemniaczane.

Instrukcje

1
Rozpuścić 1 łyżeczkę masła na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać szalotki i gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej.
4
Połączyć mieszankę szalotki, 3 łyżki plus 2 łyżeczki masła i pietruszki. Wymieszać, aż mieszanina zostanie dobrze wymieszana; przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5
Ziemniaki i czosnek umieścić w rondlu i przykryć wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić 25 minut lub do bardzo przetargu; drenaż. Powrót ziemniaki na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać mleko i pozostałe składniki i ubić na średniej prędkości miksera, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Podajemy puree ziemniaczane z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn